LITTLE STARS

Tuesday, July 31, 2018

Fashion Attacks by Anita Heath Manfield rieten schoenen
Fashion Attacks by Anita Heath Manfield rieten schoenen
Fashion Attacks by Anita Heath Manfield rieten schoenen

Fashion Attacks by Anita Heath Manfield rieten schoenen

Yay ik heb zomervakantie! Tijd terug alweer, maar ik geniet nog met volle teugen van mijn vrije dagen. Vandaar dat ik weer eens foto's ging maken met fotograaf Alexandra Huijgens.

Ik draag een compleet witte look. Iets wat je niet zo snel bij mij zou zien. Een witte broek vind ik vaak al heftig. Toen ik de top toevallig bij deze witte jeans aan trok beviel mij de look wel. Samen met mijn nieuwe schoenen van Manfield vind ik het zeker een geslaagde look. Hoe leuk is deze zool van de schoenen? De schoenen hebben gouden details en dat had ik net nodig, omdat ik steeds vaker gouden sieraden draag. Ik ben zo'n type die het dan niet mooi vindt om zilveren details op de schoenen te hebben. Deze 'sneakers' kwamen dus zeker van pas, ik ben er erg blij mee en ze lopen heerlijk. Alsof er kussentjes van binnen zitten. Ik kan ze zelfs aan zonder sokken!
Shop de schoenen hier!


You Might Also Like

3 COMMENTS