BUSY AMSTERDAM

Tuesday, June 05, 2018
De mooiste stad van Amsterdam. Ja echt, maar wat kan deze stad ook druk zijn. Tijdens het fotograferen van deze look besefte ik mij dit weer. Toeristen, fietsers, taxi's en nog veel meer mensen. Iedereen is in een rush. Snel ergens zijn, iedereen heeft haast tegenwoordig. Tijdens het fotograferen werd ik er zelf een beetje paniekerig van. Ik heb dat best snel in een ruimte met veel mensen. Langzaamaan word ik dan gek. Doe gewoon rustig allemaal is dan mijn gedachte, take it easy you know... Misschien is deze stad dan toch te druk om daadwerkelijk naar te verhuizen? But oh boy I love it so so much. 

Ik draag Zara trenchcoat, oorbellen - Minimum Fashion blouse - H&M jeans (zelf afgeknipt), tas - Dr martens schoenen - Imagine by Kim zonnebril

You Might Also Like

7 COMMENTS

 1. Super leuke look! De tas heeft echt een mooie kleur :)

  ReplyDelete
 2. Thanks a lot for sharing this useful information. Tutuapp APK

  ReplyDelete
 3. This outfit is pretty classy and it looks great on you!
  Regards.
  Neverpayful.com
  Dealswithin.com

  ReplyDelete
 4. Very Interesting and wonderful information keep sharing this post kindly check
  qooapp install pc

  ReplyDelete
 5. great post. Thanks for sharing this information.Tutuapp APK

  ReplyDelete