BUSY AMSTERDAM

Tuesday, June 05, 2018
De mooiste stad van Amsterdam. Ja echt, maar wat kan deze stad ook druk zijn. Tijdens het fotograferen van deze look besefte ik mij dit weer. Toeristen, fietsers, taxi's en nog veel meer mensen. Iedereen is in een rush. Snel ergens zijn, iedereen heeft haast tegenwoordig. Tijdens het fotograferen werd ik er zelf een beetje paniekerig van. Ik heb dat best snel in een ruimte met veel mensen. Langzaamaan word ik dan gek. Doe gewoon rustig allemaal is dan mijn gedachte, take it easy you know... Misschien is deze stad dan toch te druk om daadwerkelijk naar te verhuizen? But oh boy I love it so so much. 

Ik draag Zara trenchcoat, oorbellen - Minimum Fashion blouse - H&M jeans (zelf afgeknipt), tas - Dr martens schoenen - Imagine by Kim zonnebril

You Might Also Like

2 COMMENTS