SIMPEL WEDNESDAY

Wednesday, May 16, 2018

Hi loves,

Ik ben weer terug van weggeweest. Het even geduurd, maar ik heb mijn gevoel voor Fashion Attacks weer terug. De laatste tijd dacht ik aan hoe moet ik nu verder, wat wil ik nou echt met Fashion Attacks. Ik vond het zo zonder om er niks meer mee te doen. Vandaar dat ik nu weer foto's ga posten. Dit komt mede omdat ik voor mijn Instagram-account @Anita_Heath weer foto's maak met een spiegelreflex camera. De kwaliteit is zoveel beter en waarom zou ik deze foto's dan niet ook op mijn blog posten? Geen enkele reden dus om het niet te doen.

Vandaar dat dit dus een nieuwe post is! Ik hoop dat jullie de look leuk vinden. Het is een mega simpele look, maar dat komt mede omdat de sneakers aardig heftig zijn. Inspired door de dad sneakers. Ik kreeg er al veel vragen over en ook zeker complimenten. Ik moet er zelf nog aan wennen, omdat het toch iets anders loopt maar ik vraag mij nog steeds ook af of het wel bij mij past. Misschien ga ik toch liever voor mijn favoriete Dr Marten. Wat vind jij hiervan? Let me know!

Trenchcoat is van Zara - T-Shirt & jeans van H&M - Sneakers van Sacha

You Might Also Like

0 COMMENTS