GREYISH

Sunday, March 25, 2018

Zo grijs als een muis! Maar wat een fijne look, het zit lekker en ik vind het erg leuk om maar 1 hoofdkleur te dragen. Is dat een normaal woord? Ik vind de look zelf gewoon heel erg geslaagd. De laatste tijd ben ik fan van dit soort geprinte broeken. Het is weer eens iets anders dan altijd maar de jeans. Eigenlijk ben ik helemaal afgestapt van de skinny jeans. Ik draag altijd nog wel een zwarte skinny jeans, maar de blauwe jeans is tegenwoordige bij mij altijd een slim fit. Op de een of andere manier vind ik dat net wat leuker staan. Net als dit model van de pantalon. Wat vinden jullie van deze look? Zou jij het zelf dragen of toch liever met een ander kleurtje erbij?

Ik draag: Minimum fashion sweater & pantalon - Adidas sneakers - Zand erover tas


You Might Also Like

1 COMMENTS