AMSTERDAM CITY

Wednesday, December 06, 2017De winter is begonnen in Nederland. Ik probeer mij elke dag lekker dik aan te kleden. Een goede sweater scheelt al een hoop, vandaar dat ik ook sweaters en truien blijf kopen. Ze zijn allemaal zo leuk! En elke keer zie ik weer een kleur die ik nog niet heb in mijn kledingkast. Niet zo goed voor mijn portemonnee helaas.

Ik spendeer mijn vrije dagen het liefst in Amsterdam en ik kwam dit prachtige plekje tegen met lichtjes en uitzicht op de winkelstraat. Gewoon prachtig! Helaas zie ik op Instagram dat meerdere influencers dit plekje hebben gevonden, dus het wordt weer tijd voor een nieuw plekje in Amsterdam. Een plekje dat er net zo gezellig uitziet.

Wat ik verder draag? Een nieuwe jas van The Cords, trui van Minimum Fashion, een broek van de Zara, laarsjes van Sacha en een handtas van Elise Store.

You Might Also Like

0 COMMENTS