TOUCH OF FRENCH IN BERLIN

Friday, November 10, 2017


Oh Berlijn, wat was je leuk. Ik ben twee weken geleden naar Berlijn gegaan. Vier dagen van deze prachtige, maar toch onwijs vieze stad genoten. De stad is zo fotogeniek. En ik al mode blogger kon het niet laten om af en toe een paar foto's te laten maken. Jammer dat ik alleen met handbagage vloog, want ik kon maar 1 jas meenemen. Dit resulteerde dat ik op elke foto sta met dezelfde jas. Tja, dat is iets minder handig als mode blogger. Ik probeerde hier iets minder aan te denken en gewoon te genieten van de prachtige stad Berlijn. Ik heb veel gelopen en veel gezien. Mijn hoogtepunt was toch wel het grote dakterras op het dak van een parkeergarage. Super mooi uitzicht over de stad en zo zie je maar hoe groot Berlijn is. Ik weet niet of ik ooit nog een keer terug zal gaan naar Berlijn. Ik ben veel te benieuwd naar andere steden, zoals Lissabon en Helsinki. Berlijn voelt heel goed, misschien ook gewoon leuk om er random weer eens heen te gaan.

Ben jij al in Berlijn geweest? Vergeet ook niet om mijn vlog te kijken en dit is nog maar deel 1.

Liefs,
Anita Heath

Wat draag ik: Zara coat - H&M sweater - Elise Store pants - Dr Martens boots - Costes Baret - Polaroid Eyewear sunglasses

You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. so cute look ; )))


  i invite to me too


  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Love so so much this outfit!! Specially the coat!!
  Regards.
  MiiKey MiiSport C Blue Wireless

  ReplyDelete
 3. Nice Blog. Its amazing and stylish in Zara coat and Elise Store pants. Such a fabulous and Perfect Outfit. I like this Blog. Please try to Post Beautiful Sarees and Salwar Kameez.

  https://www.unnatisilks.com/sarees-online.html

  ReplyDelete
 4. I loved them, The pattern of the pants is just so attractive and eye catching.

  ReplyDelete