THE COOL TEDDY COAT

Tuesday, October 17, 2017


Maar echt, hoe cool is deze jas? We zien de laatste tijd de fluffy teddy beer jassen als paddenstoelen uit de grond schieten. Ik was er zelf bijna ingetrapt door ook een teddy jas te kopen. Maar ik dacht
goed na. En wat ik op dat moment dacht is uitgekomen. Heel Nederland loopt er nu in. Iets wat helemaal niet erg is, maar ik ga liever voor iets anders dan.

Kijk deze fluffy leger jas namelijk! Een fijn exemplaar om de winter door te komen. Ik ben er oprecht verliefd op geworden. Hoe fijn ik deze jas vindt met de kleur rood of met Dr. Martens. Eindelijk iets stoers in mijn kledingkast. Ik ben benieuwd wat jullie van deze jas vinden? Misschien wel veel te heftig, wat ik heel goed kan begrijpen. Maar sinds kort probeer ik net iets meer uit mijn comfort zone te treden. Ook niks mis mee. Laat jullie mening vooral achter! Ik ben heel benieuwd! 

Wat ik verder draag: Minimum jas en trui - Puma sneakers via Nelson - H&M broek - Rabeanco tas - Bershka pet

Liefs, 
Anita Heath

You Might Also Like

2 COMMENTS