THE JEANS THAT'S PERFECTLY SHAPED

Friday, September 08, 2017

Fashion Attacks outfit Wrangler Body Be Spoke jeans
Fashion Attacks outfit Wrangler Body Be Spoke jeans
Fashion Attacks outfit Wrangler Body Be Spoke jeans
Fashion Attacks outfit Wrangler Body Be Spoke jeans
Fashion Attacks outfit Wrangler Body Be Spoke jeans

Het is niet altijd gemakkelijk om een jeans te vinden. Ik ben zelf 1,70 meter en vaak zijn jeans net te lang voor mij waardoor ik ze om moet slaan. Zonde, want het kan een jeans flink verpesten. Hetzelfde geldt voor de achterzakken. Te groot lijken je billen vaak platter en te kleine achterzakken kunnen je billen net wat meer shape geven. Een jeans maken ze vaak op maat 28. Als je een maat kleiner of groter hebt kunnen je achterzakken en de naden op de jeans verschillen van plek. Wrangler heeft hier iets mee gedaan!

Met de nieuwe Body Bespoke jeans gaan ze uit van individuele verhoudingen. Ze pakken de jeans apart aan van maat 24 tot 32. Zelf draag ik de skinny authentic blue jeans. Een nieuwe favoriet van mij, want ik heb eindelijk mooie billen in een broek! Ik ben fan van de mom jeans, maar een mooie skinny jean die perfect past mag nooit in onze kast ontbreken.

(Mijn blog is vanaf nu in het Nederlands. Waarom? Ik kan mijzelf een stuk beter uiten in het Nederlands en sinds kort ben ik een Youtube kanaal begonnen. Hoop dat jullie het een stuk leuker vinden en laat me vooral weten wat je ervan vindt)

You Might Also Like

2 COMMENTS

  1. Het Nederlands heeft mijn voorkeur. Goed dat je omgeschakeld hebt. Ik ben zelf ook zo een 1.68 en zit dus met zelfde probleem. Goed om te weten dat Wrangler een mogelijke oplossing biedt, zal eens rondkijken op hun site.

    ReplyDelete