THAT SEVENTIES FEELING

Thursday, July 27, 2017
We kennen deze sandalen misschien nog wel van vroeger. Helaas voor mijn tijdperk, want deze sandalen waren hartstikke hot in the 70’s. We zien het de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Kleding items van vroeger in een nieuw jasje gestoken. En ik beken deze trends laten mij ook niet koud. De blokhak en de plateau zool hadden gelijk mijn aandacht. Ik kon dit paar zeker niet laten staan. Nu is het mijn beurt om te stralen op deze schoenen.

Stralen doe ik zeker, want het is mijn favoriete zomerschoen geworden. Niks is zo vervelend als warme voeten tijdens een warme zomerdag. En combineren gaat al helemaal gemakkelijk. Ik kan eigenlijk niet zo snel een outfit bedenken waar dit geweldige paar schoenen niet bij kan. Je kunt het zo gek maken als jezelf wil, maar ik draag ze vooral onder een jeans met een fijne trui. Vrouwelijk met een stoere touch! Natuurlijk neem ik ze ook mee in mijn koffer naar Gran Canaria. Ik zie mijzelf al op deze sandalen struinen in de mooie, kleine Spaanse straatjes. Nee je kunt er zeker geen marathon op lopen, maar ze zijn zeker fijn om een middagje op te lopen.

Ik ben super benieuwd wat jullie van dit soort schoenen vinden. Het is natuurlijk iets heel anders. Denk aan de populaire loafers met een gouden gesp of de beroemde platte sandaal. Ook die neem ik mee op mijn vakantie. Maar een goede hak kan zeker niet ontbreken!

I'm wearing: American Vintage sweater - Mango jeans - Rabeanco bag - Nelson heels 


You Might Also Like

4 COMMENTS

 1. You look gorgeous in that kitting
  Regards
  Yourwisedeal.com

  ReplyDelete
 2. Apart maar toch mooi die Nelson schoenen.

  ReplyDelete
 3. I simply want to tell you that I am just all new to blogging and definitely liked this blog site. Most likely I’m want to bookmark your website . You absolutely come with incredible stories. Thanks for sharing your website page.
  http://www.dn-auxiliaries.com/

  ReplyDelete