GIVEAWAY - INVITO BAG

Tuesday, September 08, 2015


Fashion Attacks Invito bag GiveawayYeah a new giveaway! Sadly only for Dutch people. 

Vorige week liet ik mijn outfit zien die ik droeg naar mijn eerste school dag. Helaas hebben vele al hun eerste school dag al gehad, maar toch wil ik dat jullie alsnog shinen op school! Vandaar een nieuwe giveaway. Wil jij deze super toffe Invito tas winnen? Vertel in een reactie onder de foto wat jouw favoriete 'back to school' fashion item zou zijn! Je nieuwe hippe sneakers of je all time favourite leren jack. Het kan alles zijn! Good luck & fingers crossed.

You Might Also Like

6 COMMENTS

 1. Oh, ik wil deze héél graag winnen. Ik woon in België, mag ik dan ook meedoen? :D Ik wil wel verzendkosten betalen als ik win! Ik ga niet meer naar school, maar mijn "back to school"-item zou sowieso een prachtige tas zijn (zoals deze ;)) of mijn nieuwe zilveren brogues.

  ReplyDelete
 2. Oeeeh deze wil ik ook wel winnen! Mijn favoriete back to school item zijn m'n nieuwe chunky chelsea boots tot de knie. Met een paar goeie schoenen voel je je gelijk een stuk beter, xo glamorousfashionista.wordpress.com

  ReplyDelete
 3. Prachtige tas! Ik doe heel graag mee! Mooie veterschoenen met een printje voor onder een skinny jeans!

  ReplyDelete
 4. Deze te winnen tas natuurlijk. Prachtig!
  sepia [at] home . nl

  ReplyDelete
 5. Mijn favoriete back2school item is (heel origineel..) een nieuwe tas. Ik heb telkens tassen die het niet lang volhouden en daar baal ik een beetje van. Nu rock ik mijn weg door school met een zwarte versleten eastpack. Mijn favoriete item voor back2school (die ik wel in bezit heb) is mijn leren jack. Past perfect en ik ben super blij dat ik eindelijk een fijne gevonden heb. Nu nog een matchende zwarte tas en ik ben klaar om te gaan;). Alleen jammer dat ik straks mijn favoriete jack moet verwisselen voor iets warmers in de winter...

  ReplyDelete
 6. Haha, misschien héél cliché. Maar mijn favoriete school item is een mooi notitieboekje! Ik heb altijd hele zoektochten voordat ik de perfecte gevonden heb :) XO

  ReplyDelete