FLARED JEANS

Friday, April 03, 2015

Fashion Attacks inspiration bloggers flared jeansFashion Attacks inspiration bloggers flared jeans

Yes flared jeans. I'v always been a little bit scared for this jeans to become a trend and now it definitely will. What to do, what to do. Do I like it or do I hate it. Of course you don't have to follow the trends, just wear what you like! But I really like to show you a few inspiration photo's. I've seen the flared pants in a jogging pants texture and oh my heart skipped a beat! It was a yes, but with the jeans. I'm still not sure. How good a skinny jeans feels, I always hated how a 'not yet' skinny jeans felt. Now the trousers are even more bigger. Maybe I just have to try it out! They say, and yes I see, that your legs will be longer. Give me 2 meter model legs please! What is your opinion about the flared jeans? 

You Might Also Like

9 COMMENTS

 1. awesome pics= ))


  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. heeeyyyy ik spot mijzelf! Wat leuk! :)
  Ja je weet het ik ben fan vooral omdat het je langer maakt. Gewoon vaak genoeg naar de flare jeans kijken en je wordt vanzelf fan. :)

  Super leuk dit! Vooral met dat licht blauwe! Ik zou hier echt geen geduld voor hebben, haha

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 3. Oh, ik vind ze echt heel gaaf! Vooral als ze aan de bovenkant wel nog strak zitten en dan pas wijd uitlopen en ze een hoge taille hebben! :D

  ReplyDelete
 4. Ik blijf voorlopig toch bij de skinny jeans. Vroeger had ik wel flared jeans, maar nadien werd dat zo fout dat ik er nu moeilijk aan kan wennen.

  ReplyDelete
 5. Ze zijn mij allemaal te lang! :') argh geef mij toch maar een skinny, daar trap ik tenminste niet steeds op.

  love, Turn it inside out

  ReplyDelete
  Replies
  1. Snap helemaal wat je bedoeld! Het is ook zo wennen, zou me er dood aan ergeren haha.

   Delete
 6. Awh superleuk! Ik draag zelf ook Flared Jeans, echt een te gekke trend.

  Liefs Isabel
  www.trendysabel.nl

  ReplyDelete
 7. Ik vind de flared jeans echt zo leuk! Maar durf het niet echt aan, omdat ik het bij mezelf niet zo mooi vind staan;)

  x Laura

  ReplyDelete