FASHIONISTA LITTLE PROJECT

Tuesday, February 03, 2015


You may have seen this picture on my Instagram with "Todays essentials. Time to shoot an sort of monochrome outfit for @fashionista_nl magazine! Soon in stores! EXCITED." Let me tell you more about it. Couple weeks ago I got asked for a blogger battle for Fashionista, an offline magazine. I could not say no! Two bloggers get an item and they have to style it in their own way and style. So here is a little sneak peek of my outfit. When it's in Fashionista I will post the outfit on Fashion Attacks. Stay tuned! 

You Might Also Like

9 COMMENTS

 1. Heeee! Dan weet ik nu wie mijn tegenstander is, ik heb dezelfde battle gedaan voor Fashionista. :D Ik heb de broek best wel anders gecombineerd dan jij, maar volgens mij staat het echt superleuk zo met je Adidassneakers. Ik ben heeeel benieuwd naar het tijdschrift!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dan weet ik het nu ook! Super leuk! Ben ook benieuwd naar jouw outfit! X

   Delete


 2. great watch ;-)


  i invite to me too


  www.live-style20.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Wat superleuk zeg dat je daarvoor gevraagd bent! Ziet er al heel tof uit zo! Ben benieuwd!

  ReplyDelete
 4. Oehh ik ben erg benieuwd naar je battle! Successs
  x J. from I ate noodles for breakfast

  ReplyDelete
 5. Wat gaaf zeg en wat een eer! Alvast een prachtige foto, ben benieuwd naar de rest ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 6. Oeeh, heel tof! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat :)

  xx

  ReplyDelete
 7. Wauw wat gaaf! Ben heel benieuwd:)

  xx Laura

  ReplyDelete
 8. Wauw super gaaf dat je dat kon doen voor fashionista! Het ziet er in ieder geval goed uit!

  ReplyDelete